Humanitarni koncert "KUD Tounjčica za Ivana" održao se sinoć u prepunoj konferencijskoj dvorani Pučkog otvorenog učilišta. Vrijedni čuvari tradicije, članice i članovi KUD-a Tounjčica, upoznali su posjetitelje s običajima svog tounjskoga kraja i pokazali kolika je vrijednost ovakvih društava i prenošenja običaja na iduće generacije.

Na koncertu je, od ulaznica i priloga, prikupljeno 7 681 kuna, a dio tog iznosa je i donacija samih članova KUD-a Tounjčica od 1 800 kuna. Nakon koncerta javili su se i članovi KUD-a Sveti Juraj iz Ogulinskoga Zagorja koji će dodati još 700 kuna tako da će ukupno prikupljeni iznos biti 8 381 kunu!

Na kraju koncerta predsjednik Udruge Oda prijateljstvu Hrvoje Magdić zahvalio je svima na pomoći, a pogotovo članicama i članovima KUD-a Tounjčica, kao i suorganizatoru Pučkom otvorenom učilištu te medijskom pokrovitelju Radio Ogulinu! Predsjedniku KUD-a Tounjčica Branku Rumenoviću uručio je pritom prigodnu zahvalnicu, a Branko Rumenović također je zahvalio svima na dolasku!