U nedjelju, 25. studenoga 2018. godine, održao se drugi Ogulinski dječji festival Jagor. Organizator i pokretač ovog festivala humanitarna je Udruga Oda prijateljstvu koja već dvanaest godina pomaže teško bolesnoj djeci i mladima ogulinskoga kraja i koja je do sada donirala više od 800.000 kuna. Na početku festivala predsjednik Udruge Hrvoje Magdić naglasio je dva osnovna cilja ovog festivala – pomaganje onima kojima je pomoć potrebna i promicanje glazbenih dječjih talenata učenika osnovnih škola s ogulinskoga područja.

Sav prihod od prodanih ulaznica, u iznosu 16.500 kuna, odlazi za liječenje dječaka Denisa koga je, s njegovom obitelji, Hrvoje Magdić i pozdravio u dvorani, a za koga se mogu uplatiti donacije do petka na posebno otvoren račun u ERSTE banci IBAN – HR 6424020061500066628. Tada će se ukupna sredstva prebaciti na žiro-račun roditelja, a račun zatvoriti.

Na drugom Jagoru natjecalo se 12 natjecatelja, 11 djevojčica i 1 dječak, iz svih osnovnih škola s ogulinskoga područja (Prva osnovna škola i Osnovna škola Ivane Brlić Mažuranić iz Ogulina, Osnovna škola Josipdol i Osnovna škola Plaški) te su se borili za tri nagrade stručnog žirija, u kojem su sjedili glazbenici iz ogulinskih bendova, zborova ili klapa, te jednu nagradu publike koja je svoga pobjednika odabrala zaokružujući redni broj izvođača na glasačkom listiću. Dvostruka pobjednica Jagora je Ema Jelić koja je otpjevala pjesmu Neka ljudi govore Vesne Pisarović i pobijedila i prema mišljenju žirija i prema mišljenju publike! Druga nagrada žirija pripala je Eni Stipetić, a treća Luki Milošu! Treba čestitati svim natjecateljima jer su svi pokazali veliko srce i zajedništvo, a i odabrani su između 37 dječaka i djevojčica na audiciji u rujnu što je već veliki uspjeh, ali i pokazatelj sve veće zainteresiranosti učenika za ovo natjecanje! 

Suorganizatori Ogulinskog dječjeg festivala Jagor bili su, uz Udrugu Oda prijateljstvu, Pučko otvoreno učilište Ogulin, Turistička zajednica Grada Ogulina i HDS Zamp, a pokrovitelj festivala Grad Ogulin. Medijski pokrovitelj bio je Radio Ogulin! Na kraju treba zahvaliti svima koji su se uključili u ovu humanitarnu akciju, a to su, pored članova Udruge, mladi glazbenici iz Jagor benda koji su pripremali natjecatelje, učiteljice glazbene kulture iz osnovnih škola, voditelji Katarina, Martina i Dražen, kao i mnogi sponzori i podupiratelji.

Hvala svima koji su pomogli organizaciju ovog festivala:
Grad Ogulin, pokrovitelj festivala
Pučko otvoreno učilište
Turistička zajednica Grada Ogulina, suorganizatori festivala
Radio Ogulin, medijski pokrovitelj 
Obrt BOJE vlasnice Ana-Mary Špehar
Putnička agencija Klek, generalni sponzor glavne nagrade za pobjednicu
Og grafika
Hotel Frankopan
Restoran Gradina
Turističko
Marsche
Društvo pedagoga tehničke kulture Ogulin
Zavičajni muzej Ogulin
Osnovna škola Ivane Brlić Mažuranić
Prva osnovna škola i područna škola Bernarda Luketića Zagorje
Osnovna škola Josipdol
Osnovna škola Plaški
Danijel i Anja Vučić